Historiaamme

J&S HOUSEHOLD paikallinen Guangdongissa Kiinassa. Se on yritys, joka keskittyy tarjoamaan asiakkaille koko talon räätälöityjä ratkaisuja. Sillä on kymmeniä kokemuksia keittiön kaapien, vaatekaappien ja kylpyhuonekaappien, keittiötarvikkeiden viennistä. Meillä on ammattitaitoinen myyntitiimi ja suunnittelutiimi tarjoamaan asiakkaille yhden luukun palvelua.


Päätuotteita ovat mittatilaustyönä valmistetut keittiön kaapit (ja litteä keittiö), vaatekaapit, pesulakaapit, ruokakomero, kylpyhuoneen turhamaisuus ja sen tarvikkeet.


Yritys on perustanut vahvan tuotanto- ja valmistusjärjestelmän, jolla on vuosien valmistuskokemus kaapin leikkaamisesta, tiivistämisestä, poraamisesta, koekokoonpanosta, ovipaneelin mallintamiseen, kiillotukseen ja pintakäsittelyyn sekä kivipenkin käsittelyyn. -top. Materiaalien ostamisesta käsittelyyn, laadunvalvontaan, pakkaamiseen ja toimitukseen valvomme tiukasti jokaista vaihetta tarjotaksemme asiakkaillemme ensiluokkaisia ​​tuotteita. Integroimalla laitteistotarvikkeiden toimitusresurssit, tuotteiden laadun parantamisen lisäksi asiakkaille tarjotaan myös ympäristöystävällinen ja terveellinen ostokokemus.


Vuosien markkinatutkimusten avulla se on rakentanut pitkäaikaisia ​​ja vakaita yhteistyösuhteita rakentajien, kehittäjien, tukku- ja vähittäiskauppiaiden kanssa monissa maailman maissa.


Teemme edelleen kovasti töitä tarjotaksemme asiakkaille korkealaatuisia tuotteita ja parempia palveluja, ja odotamme innolla yhteistyötä kanssasi!

Tehtaamme

JS HOUSEHOLD aloitti kehittämisen vuonna 2003 ja on nyt kasvanut yhdeksi johtavista kaapinvalmistajista Guangdongin maakunnassa. Noin 8000 neliömetrin pinta-alaltaan kuukausituotanto voi nousta 30000 neliömetriin paneeleihin ja noin 15000 sarjaan litteän keittiön kaappeja.

 

Vuosien mittaan yhtiö pyrkii laajentamaan tuotantokapasiteettiaan edelleen rahastoilla, parantamaan globaalia tuotemerkkitietoisuutta ja parantamaan informaatiotasoa. JS: n intohimo täydellisyyteen ja intohimo henkilökohtaisten keittiöiden makuuhuoneen vaatekaapin elämäntyyliin.

 

JS: llä on maailman johtava HOMAG-puunjalostussarja. JS: n tuotantolinjat ja prosessit ovat aikakauden johtavia laitteita ja tekniikkaa. JS käyttää E1- tai CARB-2-yhteensopivia paneeleja raaka-aineina. Lisäksi ostimme muita tarvittavia raaka-aineita johtavilta kiinalaisilta tuotemerkeiltä, ​​kuten lastulevyä, MDF: ää ja reunanauhoja.
Tuotesovellus

Keittiö, makuuhuone, olohuone, kylpyhuone, hotelli, ostoskeskus
Tuotantomarkkinat

Olemme vieneet kokemusta globaalista asuntoprojektista yli kymmenen vuoden ajan. Toimitamme keittiön kaapin, vaatekaapin, kylpyhuoneen turhamaisuuden kaikkialle maailmaan, kuten USA, Iso-Britannia, Meksiko, Kanada, Etelä-Afrikka, Dubai, Malesia, Kambodža, Thaimaa, Australia , Uusi-Seelanti, Qatar, jne.


Vuoden 2020 loppuun mennessä JS oli saanut päätökseen yli 3000 varsinaista globaalia projektia. Innovatiivinen muotoilumme, edistyksellinen tekniikkamme, huolellinen käsityötaitomme ja reagoiva palvelumme ovat olleet erittäin arvostettuja loppukäyttäjien, jakelijamme ja globaalien projektikumppaneidemme keskuudessa.
Palvelumme

1. inspiroi sinua trendikkäällä italialaisella muotoilulla, muokkaa kodin huonekalut täsmälleen mielessäsi;

2.Varmistettu korkea laatu edistyneillä saksalaisilla koneilla ja tiukat laatutarkastusmenettelyt;

3.Yli 200-jäseninen tiimi palvelee sinua myynnissä, suunnittelussa, toimituksessa, tarkastuksessa, asennuksessa ja jälkimyynnissä;

4.Raaka-aineet ja valmistusprosessi täyttävät Euro E1 -standardin, joka on laadun ja terveyden symboli; 5 vuoden takuu.