Akryyli keittiöovi

Omistamme 8000㎡-työpajan Guangdongin kaupungissa, jossa on 100 työntekijää, 4 tuotantolinjaa, kuukausituotanto voi nousta 30000 neliömetriin paneeleihin ja noin 15 000 sarjaan moduulikaappeja. Akryyli-keittiön ovi on näkymätön reuna, joka on suosittu useimmissa maissa.

Saumaton akryyli-keittiön ovipaneeli on pintamateriaali valmistettu puhtaasta akryylilevystä sisäpuolelta ulkopuolelle, joten ei ole yhteistä läpinäkyvää akryyli- tai leivinmaalin väriä, suuri väriero, helppo haalistua ja muita ongelmia. Yksivärinen akryylilevy, täysväri, vahva kolmiulotteinen vaikutus, hyvä sitkeys, ei ole helppo murtaa ja korjattavissa, joka voi vastata yksilölliseen pyrkimykseen eri makuun. Korkea vedenkestävä suorituskyky.


Akryyli-keittiön ovi tekee saumattomasta akryylipaneelista, joka on suosittu vientiin joihinkin maihin, hinta on edullinen ja kestävämpi kuin lakka.

Olemme ottaneet akryylin kestävyyden ja kohtuuhintaisuuden ja yhdistäneet sen laseredge-liitosten saumattomuuteen luodaksemme lopullisen oven mihin tahansa tilanteeseen.
J&S on kuuluisa Akryyli keittiöovi valmistaja ja toimittaja Kiinassa. Tuotteemme ovat kestäviä ja laadukkaita. Jos teen tilauksen nyt, onko sinulla sitä varastossa? tietysti! Tarvittaessa tarjoamme myös hinnastoja, tarjouksia ja 5 vuoden takuun. Jos haluan tukkumyynnin, minkä hinnan annat minulle? Jos tukkumääräsi on suuri, voimme tarjota tehtaan hinnan. Kiinassa valmistettua räätälöityä Akryyli keittiöovi voi ostaa halvalla tai halvalla. Tervetuloa tulemaan tehtaallemme ostamaan uusinta muotoilua, uusinta ja alennusta Akryyli keittiöovi. Tuotteemme eivät ole vain muotoilumuotia, vaan myös tyylikkäitä ja hienoja. Lisäksi tuemme irtotavarapakkauksia. Voit olla varma, että ostat meiltä alennustuotteen. Tehkäämme yhteistyötä keskenämme paremman tulevaisuuden ja molemminpuolisen hyödyn luomiseksi.