Pohjakaappi

J&S HOUSEHOLD paikallinen Foshanissa Kiinassa. Se on yritys, joka keskittyy tarjoamaan asiakkaille koko talon räätälöityjä ratkaisuja. Sillä on kymmeniä kokemuksia keittiön kaapien pohjakaapin viemisestä. Meillä on ammattitaitoinen myyntitiimi ja suunnittelutiimi tarjoamaan asiakkaille yhden luukun palvelua.

Pohjakaapissa käytetään pahvia tai taitettavaa paperilaatikkoa, asiakaskohtainen logo voidaan tulostaa tarpeen mukaan ja pakkauksen muoto on neliö laadun korostamiseksi.

Jokainen litteän keittiön pohjakaapin osa on leikattu ja porattu tarkasti litteän keittiön tehtaalla, joten sinun tarvitsee vain koota osat yhteen - ikään kuin palapeli!

Se on kustannussäästöinen tapa pitää alakaappi tilattuna litteässä pakkauksessa, tällainen myyntityyppi on suosittu Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Iso-Britanniassa.
J&S on kuuluisa Pohjakaappi valmistaja ja toimittaja Kiinassa. Tuotteemme ovat kestäviä ja laadukkaita. Jos teen tilauksen nyt, onko sinulla sitä varastossa? tietysti! Tarvittaessa tarjoamme myös hinnastoja, tarjouksia ja 5 vuoden takuun. Jos haluan tukkumyynnin, minkä hinnan annat minulle? Jos tukkumääräsi on suuri, voimme tarjota tehtaan hinnan. Kiinassa valmistettua räätälöityä Pohjakaappi voi ostaa halvalla tai halvalla. Tervetuloa tulemaan tehtaallemme ostamaan uusinta muotoilua, uusinta ja alennusta Pohjakaappi. Tuotteemme eivät ole vain muotoilumuotia, vaan myös tyylikkäitä ja hienoja. Lisäksi tuemme irtotavarapakkauksia. Voit olla varma, että ostat meiltä alennustuotteen. Tehkäämme yhteistyötä keskenämme paremman tulevaisuuden ja molemminpuolisen hyödyn luomiseksi.