Flat Pack -keittiö

J&S on erikoistunut litteään keittiöön kymmenien vuosien ajan.Se on räätälöity keittiökaappi ammattimainen räätälöity keittiökaapin valmistaja paikallinen Foshanin kaupungissa Kiinassa.

Litteät keittiöt tarjoavat upean yhdistelmän laatua, tyyliä ja arvoa, mikä tekee niistä täydellisen kodin omistajille, sijoittajille ja D.I.Y. harrastajat samankaltaisia. J&S -keittiöt jakavat syyt siihen, miksi litteäpakkauskeittiöt tarjoavat täydellisen ratkaisun mihin tahansa kotiin.

Litteät keittiöt toimitetaan laatikossa, joka on valmis koottavaksi ja asennettavaksi itse tai puusepän toimesta. Kaapin modulaarisen tyylin avulla on helppo valita komponentit, jotka tarvitaan ihanteellisen keittiön luomiseen tilallesi. Aloita valitsemalla kaapit ja siirry sitten lisävarusteisiin, oviin, paneeleihin ja penkkien yläosiin.

Kaikki litteän keittiön paneelit ovat eurooppalaisen E1-päästöluokan mukaisia ​​ja täyttävät tiukat California Air Resources Board (CARB) -päästöstandardit.
J&S on kuuluisa Flat Pack -keittiö valmistaja ja toimittaja Kiinassa. Tuotteemme ovat kestäviä ja laadukkaita. Jos teen tilauksen nyt, onko sinulla sitä varastossa? tietysti! Tarvittaessa tarjoamme myös hinnastoja, tarjouksia ja 5 vuoden takuun. Jos haluan tukkumyynnin, minkä hinnan annat minulle? Jos tukkumääräsi on suuri, voimme tarjota tehtaan hinnan. Kiinassa valmistettua räätälöityä Flat Pack -keittiö voi ostaa halvalla tai halvalla. Tervetuloa tulemaan tehtaallemme ostamaan uusinta muotoilua, uusinta ja alennusta Flat Pack -keittiö. Tuotteemme eivät ole vain muotoilumuotia, vaan myös tyylikkäitä ja hienoja. Lisäksi tuemme irtotavarapakkauksia. Voit olla varma, että ostat meiltä alennustuotteen. Tehkäämme yhteistyötä keskenämme paremman tulevaisuuden ja molemminpuolisen hyödyn luomiseksi.