Melamiininen keittiön ovi

J&S on kiinalainen keittiön ovenkaapin toimittaja, joka toimittaa edullisia melamiinikeittiöovia kymmenien vuosien ajan.

Melamiini-keittiön ovesta valmistetaan litteitä paneeleita kaappeihin, ovipaneeleihin, vaatekaapin liukuoviin tai koristelevyihin. Se on edullinen ja siinä on erilaisia ​​värejä ja kuvioita. Perusmateriaalina ovat yleensä lastulevy ja vaneri ruhona ja MDF oven paneelina. , Sillä on tietty kosteudenkestävyys, on välttämätöntä tehdä melamiiniluukku, reunanauhakone ja raakalevy ovat tärkeimpiä, ja käytetyllä tuontilinjalla ei ole korkealaatuisia aikakauslehtiä, reunanauhakone ja liima ovat kaikki tuotemerkkejä, ja asiakkaat ovat tervetulleita Tule kokeilemaan tilausta.

Invisedge on edullinen, kestävä vaihtoehto lakka- tai vinyylipäällystysvaihtoehdoille, ja siinä on melamiininen keittiön oven pinta ja saumaton laserdge-lukitus.
J&S on kuuluisa Melamiininen keittiön ovi valmistaja ja toimittaja Kiinassa. Tuotteemme ovat kestäviä ja laadukkaita. Jos teen tilauksen nyt, onko sinulla sitä varastossa? tietysti! Tarvittaessa tarjoamme myös hinnastoja, tarjouksia ja 5 vuoden takuun. Jos haluan tukkumyynnin, minkä hinnan annat minulle? Jos tukkumääräsi on suuri, voimme tarjota tehtaan hinnan. Kiinassa valmistettua räätälöityä Melamiininen keittiön ovi voi ostaa halvalla tai halvalla. Tervetuloa tulemaan tehtaallemme ostamaan uusinta muotoilua, uusinta ja alennusta Melamiininen keittiön ovi. Tuotteemme eivät ole vain muotoilumuotia, vaan myös tyylikkäitä ja hienoja. Lisäksi tuemme irtotavarapakkauksia. Voit olla varma, että ostat meiltä alennustuotteen. Tehkäämme yhteistyötä keskenämme paremman tulevaisuuden ja molemminpuolisen hyödyn luomiseksi.