Moderni keittiö

Nykyaikaisen keittiön suunnittelun ja valmistuksen tarjoama J&S toimittaa kaikenlaisia ​​kaappeja sekä talon omistajille että asuinrakennuksille. Normaalihuonekaluista poiketen J&S omistaa mittatilaustyönä ratkaisut annettujen mittojen perusteella.

Moderni keittiö on suosittu nuorille, yhdistettynä melamiini-, lakka- ja litteäprofiilisiin keittiön oviin. Se on yksinkertainen, mutta näyttää modernilta. Valmistettu lastulevykotelosta, ovipaneeli 18 mm MDF: ksi kaikilla viimeistellyillä, korkealaatuisilla huippumerkillä DTC & BLUM saranoilla jokaiselle asiakkaalle hyvin tiedettävä vaihtoehto.

JS: llä on maailman johtava HOMAG-puunjalostussarja. JS: n tuotantolinjat ja prosessit ovat aikakauden johtavia laitteita ja tekniikkaa. JS käyttää E1- tai CRAB-yhteensopivia paneeleja raaka-aineina. Lisäksi ostimme muita tarvittavia raaka-aineita johtavilta kiinalaisilta tuotemerkeiltä, ​​kuten lastulevyä, MDF: ää ja reunanauhoja.
J&S on kuuluisa Moderni keittiö valmistaja ja toimittaja Kiinassa. Tuotteemme ovat kestäviä ja laadukkaita. Jos teen tilauksen nyt, onko sinulla sitä varastossa? tietysti! Tarvittaessa tarjoamme myös hinnastoja, tarjouksia ja 5 vuoden takuun. Jos haluan tukkumyynnin, minkä hinnan annat minulle? Jos tukkumääräsi on suuri, voimme tarjota tehtaan hinnan. Kiinassa valmistettua räätälöityä Moderni keittiö voi ostaa halvalla tai halvalla. Tervetuloa tulemaan tehtaallemme ostamaan uusinta muotoilua, uusinta ja alennusta Moderni keittiö. Tuotteemme eivät ole vain muotoilumuotia, vaan myös tyylikkäitä ja hienoja. Lisäksi tuemme irtotavarapakkauksia. Voit olla varma, että ostat meiltä alennustuotteen. Tehkäämme yhteistyötä keskenämme paremman tulevaisuuden ja molemminpuolisen hyödyn luomiseksi.