Anna kodin seurata luontoa, anna elämän olla vielä lämmin

- 2021-04-10-

Sisäinen rauha voi tuntea elämän suuren kauneuden, kauneus ei ole symboli, on mielentila, mutta myös miellyttävä.

Kun tukin sävy on pohja, vastaava läpäisy, hieno matala. Kuten vaatimaton herrasmies, joka seuraa ajan kulumista, kuiskaten hiljaa, puhuen pehmeästi historian ja kulttuurin kontekstista.

Noudattamalla yksinkertaista "vähemmän on enemmän" -periaatetta se kiinnittää huomiota kodinsisustuksen ja sisustuksen valinnan tarkoituksenmukaisuuteen ja yksinkertaisuuteen. Hirsivärillä sisustettu sisustus korostaa uutta ja ainutlaatuista viehätystä. Vuonna väri ottelu, mutta luoda tyylikäs ilmapiiri vanhempi mielessä.

Puinen lämmin, luonnollinen, alkukantainen maku antaa ihmiselle rennon, mukavan, rajoittamattoman nautinnon. Kiireiselle kaupunkilaiselle vie tämä rajoittamaton, vapaa ja mukava makuuhuoneeseen, nauti huolettomasta ja mukavasta hiljaisuudesta, noudata haluasi rentoutua on eräänlainen ylellinen toivo, joka ei enää ole.

Virtaustunnelmaa täynnä oleva vektori rikkoo avaruuden ja elämän rajapinnan. Jokainen aivohalvaus näyttää yksinkertaiselta, mutta muotoilu on elämässä. Se ei vain luo mukavuutta elämään, vaan myös sytyttää inspiraation ja onnellisuuden jokaiselle elämän päivälle.

Kotitalous, joskus se on prosessi, joka muokkaa elämää lakkaamatta, älä seuraa muita, miellyttää vain itseäsi, käytä hirsityyliä yksilöllisen kotitalouden tekemiseen, anna kotitalouden seurata luontoa, anna elämän kuten makea.

Ottaen suunnittelun inspiraation luonnollisesta kuvasta, entinen käyttää viileitä ja tyylikkäitä aamumaisemia avaruusolosuhteiden rakennekonseptina. Puun sävyä ja valkoista säätävän asteikon alapuolella tila näyttää valoisan ja lämpimän koristavan kotitalouden merkityksen.