Tee hyvää työtä näiden kodinsuunnittelun kanssa, pysy 5 vuotta eivät ole The Timesin takana, onnellisuus on hyvä!

- 2021-04-10-

Suosittu suuntaus rakennus on koristeltu kenenkään arvaus, arvaus, aivan kuten edelliset kaksi vuotta on edelleen suosittu kristallilamppu, korvattiin yksinkertaisella kupolivalolla siihen nyt, joten kun sisustuksen pitäisi olla tulevaisuuden aallolla, on ennustettava, voi Älä anna itsesi kovaksi pieneksi puoleksi vuodeksi, samaan aikaan vietti satoja tuhansia hyvään taloon, ei asu, ei seuraa nousua vuodessa tai kahdessa, on The Timesin takana.

Yksivärinen TV-seinä


TV-seinästä puhuen uskoo useimpien ihmisten mielestä, että se olisi tehtävä ominaisuuden saamiseksi, koska tämä on usein perhe, joka koristaa "ikkunaa".

Tämän vuoksi niin monet ihmiset tekevät televisiosta erittäin monimutkaisen, joten se näyttää erilaiselta, mutta tuntuu myös tyylikkäältä.

Mutta nyt, jos koristelu tai joka kerralla vietti kahdeksan tuhatta lasta kotona monimutkaisen TV-seinän tekemiseen, se on hyvin vanhentunutta, voidaan sanoa kuuluvan rahaa käyttämiseen.

Tällä hetkellä TV-seinän suunnittelussa suosittu on yksivärinen taustaseinä, joka ei ole vähemmän rahaa, mutta voi myös tarjota paremman yksinkertaisen kauneuden.

Samanaikaisesti kun kotitelevision aura vetäytyy, jotkut perheet voidaan asentaa suoraan projektoriin, tarvitsevat nyt vaaleanväristä seinää toimiakseen projisointikankaana käytettäväksi, yksivärisen television seinä on paras muotoilu.

Valkoista seinää käytetään verhona, ja tapa katsella elokuvaa on projektio, joka tuo mukavan visuaalisen tunteen.


Lattialaattojen makuusali

Edelliset kaksi vuotta myös "Jane Euroopan tuuli, Amerikan, Välimeren tuuli ...... Kun, lattia laatta kauppa on usein kuin tehdä erilaisia ​​mallinnus kauppa, ja sitten tuntuu erityisen hyvännäköinen.

Jos nyt sisustus edelleen kiinni lattialaatta suunnittelu, joten se ei ole myöhässä, ei voi pysyä trendin koristelu, joka on käyttää epäoikeudenmukaisesti rahaa.

Nykyisen suositun lattialaattojen päällystyksen voidaan sanoa olevan vain yksinkertainen muutos, mutta se on tuonut suuria muutoksia elämään, ja tämä on lattiapäällysteen valtavirran tulevaisuus, seuraavat 5 vuotta ovat edelleen trendi, eivät jää jälkeen, mutta ylistetään.

Levitys ei ole mitään mallinnusta, suoraa myymälätahnaa, jotta sillä ei ole vain erittäin hyvä ilmakehän vaikutus ja hinta on halpa, jotta koti ei näytä sotkuiselta.

Kun lattialaattamyymälä tarttuu, älä unohda jättää aukkoa sivuun, jotta keraamisten laattojen lämpö laajenisi kylmäkutistumista. Jos erityisvaatimuksia ei ole, laattasauman leveyden tulisi olla noin 1,5 mm, ja on suositeltavaa olla noin 1,5-2 mm, jotta on helppo tehdä kaunis sauma laatalle.

Kun tällainen lattialaatta varaa halkeamia, vaikka ne tekisivätkin, Yhdysvallat on erittäin kätevä, ja Yhdysvallat voidaan myös paremmin pitää aukossa, ei ole helppo pudota.


kapealla

Wc on yleensä 4-5 neliön vasemmalla ja oikealla puolella, Wei Yun lisäksi, jota on käytettävä, ei periaatteessa ole liikaa vastaanottotilaa käytettävissä, vastaanotto on WC-ongelma vaikeuksia koko ajan niin.

Tätä varten ennen sisustamista on erittäin suosittua olla kulmavälineessä, koska sisältö on kulunut, koska sellainen voidaan ratkaista, vastaanottaa ongelma, erittäin kätevä silti samanaikaisesti.

Toistaiseksi tämä on wc-ratkaisu eräänlaiseen hyvään menetelmään, joka vastaanottaa ongelman, mutta tämä voi ratkaista vain ongelman, älä puhu esteettisestä tunteesta, ei voi saavuttaa käytännöllistä ja kaunista seksiä.

Because when decorating now, the position that can use sewer duct to make kapealla design in toilet, such can solve receive a problem, still having very good beautiful sex at the same time.

To kapealla for, it does not occupy a space, still won't appear when using the bad phenomenon that resembles buy content to encounter the body easily, so practical is better.

This kind of durable kapealla things, and therefore become the toilet in the "big man".