Työtasot keittiön kaappien päivittäiseen huoltoon

- 2021-05-21-

· Huolto:


Materiaalista riippumatta se pelkää korkean lämpötilan korroosiota. Käytön aikana on huolehdittava siitä, että kuumia kattiloita ja kuumavesipulloja ei kosketeta suoraan kaappeihin. On parasta sijoittaa ne kattilaan; yritä välttää käytön aikana työtasojen ja ovipaneelien iskemistä terävillä esineillä naarmujen välttämiseksi. merkki. Leikkaa vihannekset ja valmistele ruoka leikkuulaudalla. Veitsijälkien välttämisen lisäksi se on helpompi puhdistaa ja hygieeninen; kemiallisilla aineilla on syövyttäviä vaikutuksia moniin työtasoihin, esimerkiksi ruostumattomasta teräksestä valmistetut työtasot voivat ruostua, jos ne altistuvat suolalle. Siksi meidän on myös kiinnitettävä huomiota välttämään soijakastike- ja muiden esineiden asettamista suoraan työtasolle; tekokartonkikaappien tulisi välttää vesitahroja, jotka pysyvät työtasolla pitkään.


·puhdas:


Kitchen-kaapin työtasoton valmistettu tekokivestä, tulenkestävästä kartongista, ruostumattomasta teräksestä, luonnonkivestä, hirsistä ja muista materiaaleista. Eri materiaaleilla on erilaiset puhdistusmenetelmät.KeittiökaappiTekokivestä ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuja materiaaleja ei saa pyyhkiä kovilla hankauslaatoilla, teräspalloilla, kemiallisilla aineilla tai teräsharjoilla. Käytä pehmeitä pyyhkeitä, pehmeitä hankaustyynyjä vedellä tai pyyhi kirkasteella, muuten se aiheuttaa naarmuja tai eroosiota. Tulenkestävästä kartongista valmistettu kaappi voidaan pyyhkiä talouspuhdistusaineella, pyyhkiä nailonharjalla tai nailonkuulalla ja pyyhkiä sitten märällä kuumalla liinalla. Luonnonkivestä valmistettujen työtasojen tulisi käyttää pehmeää hankauslevyä tolueenipuhdistusaineiden sijaan, muuten valkoisten täplien poistaminen on vaikeaa. Jos kaappi on tehty tukkeista, pöly on ensin poistettava pölynimurilla ja pyyhittävä sitten kuivalla liinalla tai tukkihoidolla. Älä käytä märkiä rättejä tai öljypohjaisia ​​puhdistusaineita.


â— † Keinokivi on kiinteä materiaali, jossa ei ole huokosia ja jolla on ominaisuudet vastustaa kaikenlaisten tahrojen eroosiota. Ruoka, ruokaöljy, soijakastike, etikka, alkoholi, jodi, sitruunahappo, huulipuna, kengänkiillotus, muste ja muut tahrat vaikuttavat useimpiin tahroihin. Erityinen tekokivi ei muodosta uhkaa, sen kestävyys on jo erittäin hyvä, helppo huoltaa ilman vahaa ja kustannussäästöominaisuudet tekevät siitä laajalti kodeissa ja liiketiloissa.


1. Päivittäinen puhdistus ja huolto ovat hyvin yksinkertaisia


Vesitahrat tai pieni määrä tahroja voidaan poistaa välittömästi pesemällä kostealla liinalla ja lisäämällä pieni määrä kotitalouksien puhdistusainetta tai saippuavettä.


2. Vakavia tahroja tai viiltoja


Se voidaan poistaa pyyhkimällä kotitalouksien puhdistamisjauheella ja kasviskankaalla. Sitkeämpi saastuminen voidaan poistaa hienolla hiekkapaperilla (180-400). Pyyhi kasvisliinalla ja vedellä uudelleen, jotta pinnan kiilto säilyy.


3. Vahvat tahrat, palovammat savukkeissa tai muutama leikkausjälki


Käytä hiekkapaperia ja vettä tahrojen tai viiltojen poistamiseksi ja kiillota kiillotuskoneella. Vakavampien vahinkojen varalta ota yhteyttä Polystone-jälleenmyyjiin, joilla on taidot ja välineet arpien korjaamiseen.


â— † Työtason tahrojen käsittelymenetelmä:


1. Punaiset mustetahrat: pese ensin uudet tahrat kylmällä vedellä, liota sitten hetkeksi lämpimällä saippualiuoksella ja huuhtele sitten vedellä; vanhat tahrat voidaan pestä ensin pesuaineella ja sitten hieroa 10-prosenttisella alkoholiliuoksella poistamiseksi.


2. Mustevärit: sekoita perusteellisesti riisinjyvien ja pesuaineen kanssa, levitä tahrattuun osaan, hiero se ja huuhtele vedellä; voit myös käyttää liuosta, jossa on yksi osa alkoholia ja kaksi osaa saippuaa toistuvaan hierontaan, jolla on myös hyviä tuloksia.


3. Kuulakärkikynän öljyvärit: Yleinen käytäntö on laittaa pyyhe tahran alle, käyttää pientä harjasharjaa, kostuttaa se alkoholilla ja hankaa tahra varovasti. Kun tahra on liuennut ja levinnyt, liota kylmässä vedessä, hiero saippuaa ja hankaa varovasti, toista tämä kaksi tai kolme kertaa. Voit poistaa kuulakärkikynäöljyn. Jos pesun jälkeen on pieni määrä jäännöksiä, se voidaan poistaa liottamalla tai keittämällä kuumassa saippuavedessä.


4. Homepitoiset tahrat: pyyhi 2-prosenttisella saippualkoholiliuoksella, pyyhi sitten 3–5% natriumhypokloriitilla tai vetyperoksidilla ja pese lopuksi.