Sisäänrakennettu vaatekaapin valmistaja: kuinka tehdä sisäänrakennettu vaatekaappi

- 2021-05-26-

Sisäänrakennettu vaatekaappi on meille erittäin hyödyllinen. Sisäänrakennetulla vaatehuoneella on monia etuja perinteiseen. Se säästää tilaa ja on erittäin kaunis. Niin monet ihmiset ovat rakentaneet sisäänrakennettuja vaatekaappeja omissa kodeissaan, mutta monet ihmiset tekevät sisäänrakennettuja vaatekaappeja. Kun kohtasin paljon ongelmia, en edes tiennyt kuinka ratkaista joitakin ongelmia. Saanen esitellä kuinka tehdä sisäänrakennettu vaatekaappi.


Sisäänrakennettu vaatehuoneen liukuovi


Vaatekaappiin rakennettu makuuhuone on itse asiassa seinään upotettu kaappi, jota voidaan käyttää vaatekaappina vaatteiden säilyttämiseen, tai kaappi, joka voidaan asettaa keittiöön.


Sisäänrakennetun vaatehuoneen tärkein etu on, että se säästää tilaa. Seinään upotettu muotoilu säästää huomattavasti tilaa ja parantaa tilan käytettävyyttä; ja ulkonäöltään kaappi tuntuu hyvin pieneltä ja ohuelta, ilman että se tuntuu raskaalta ja kauniilta. sisäänrakennetut vaatehuoneen ovet ovat enimmäkseen liukuovia, mikä säästää tilaa oven avaamiseen, mikä sopii erityisesti pienempiin makuuhuoneisiin. Joten makuuhuoneesta, joka oli rakennettu vaatehuoneisiin, tuli suosittu.


Seinäkaappiin tekeminen


Liukuovien käyttö makuuhuoneessa, sisäänrakennettu vaatehuoneeseen, tekee toiminnastamme erittäin yksinkertaisen, helppokäyttöisen, energiansäästön ja ympäristönsuojelun. Joissakin makuuhuoneissa on sisäänrakennettu vaatehuone, ja niissä on myös joustavat venytyslaitteet, joita voidaan päivittää mielivaltaisesti, ytimekkäästi ja käytännöllisesti alkuperäisten suunnitteluideoiden mukaisesti. Siksi seinään kiinnitetyssä vaatekaapissa, jossa on laatikot, väliseinät ja vaatteet, ne järjestät kaiken, jopa pyyhkeet, sukat ja siteet. Joissakin seinäkaappeissa on myös pyörillä varustetut housutelineet, joihin voi ripustaa siististi tusina paria housuja, pitää ilmanvaihdon, ei ryppyjä, selkeästi yhdellä silmäyksellä ja helposti saatavilla.


Makuuhuone rakennettu walk in closet liukuovi


Jos huoneeseen on rakennettu upotettu seinä (tai huoneeseen, jossa koko seinää käytetään sisäänrakennettuina vaatehuoneina), upotettuun seinään on asennettava yhdistetty väliseinä ja sitten sisäänrakennettu vaatekaappi ovet voidaan asentaa kauniiksi ja kestäväksi seinäkaapiksi. Kaapin seinä voidaan maalata suoraan seinämaalilla tai liimata tapetilla.


Makuuhuoneen seinäkaapin liukuovessa olevan kiskon koon on oltava 12 cm korkea ja 9 cm leveä. Verholaatikon tavoin kisko asennetaan kiskoon ja liukuovi voidaan ripustaa kiskoon.


Liukuoven leveys


Normaalin oven kultainen koko on noin 80 cm x 200 cm. Tämän rakenteen alla ovi on suhteellisen vakaa. Jos korkeus on yli 200 cm tai jopa korkeampi, on parasta kaventaa oven leveyttä tai tehdä enemmän liukuovia olettaen, että alue pysyy samana, vakauden ja turvallisuuden säilyttämiseksi.


Itse asiassa monet ihmiset kohtaavat aina ongelman ostaessaan tai mukauttaessaan vaatekaappeja markkinoilla. Heidän ostamansa vaatekaapin koko ei ole sama kuin huoneen koko. Suunniteltaessa vaatehuoneeseen rakennettua makuuhuonetta, vaatehuoneeseen rakennettu makuuhuone voidaan varustaa sisäänrakennetulla vaatehuoneen ovella huoneen tyylin mukaan. Jos et tiedä mitään, katso yllä olevaa tietoa sisäänrakennetusta vaatekaapin valmistuksesta.